Kamau Kenpo rotterdam

Workshops

Nieuwe ervaring opdoen in de vorm van zelfverdediging, vechtsport en/of Dans?
Vraag dan nu een workshop bij ons aan. Onze workshops is zeer toegankelijk en voor elk niveau inzetbaar.

Gezien onze expertise, kennis en ervaring verzorgt Kamau Kenpo diverse workshops in Zelfverdediging / Dans / Recreatief & Pro boksen / Martial arts 'specifiek' / Filmvechten. Vele bedrijven, buurt instanties, sportclubs en verenigingen hebben wij op deze manier kennis laten maken op het gebied van Dans en Martial Arts.

Probeer het zelf en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Dance Like a Star!

Dansen in een videoclip, wie wil dat nou niet? Dat kan met deze workshop!
Tijdens deze workshop leren de kids een choreografie op een nummer van hun favoriete artiest, net zoals deze te zien is in de videoclip bekend van MTV en Youtube.
Aan het einde van de workshop wordt de choreografie gefilmd en wordt er een videoclip samengesteld.

  • De nieuwste moves leren
  • Net zo leren dansen als de dansers in So you think you can dance?
  • Shinen in een videoclip

Dat is de workshop Dance like a Star!

Recreatief Boksen

Leer Recreatief Boksen samen met collega's en/of vriendenclub! Deze workshop is zeer leerzaam, laagdrempelig en goed voor Teambuilding. U krijgt les van een ervaren docent met ruim 15 jaar wedstrijd ervaring en coaching. De lesinhoud is fun goed voor uw fysieke en mentale conditie.

Geen ervaring vooraf vereist en de workshop is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Kidz Kick-it!

Kidz Kick-it! is een workshop waarbinnen de kinderen kennis maken met de oosterse gevechtskunsten. Op een speelse manier wordt er gewerkt aan technieken uit karate, kickboksen, judo en worstelen. Dit wordt afgewisseld met diverse budo spelvormen. Respect en plezier zijn de sleutelwoorden voor deze workshop.

Kidz Kicking is een workshop voor kinderen van 5 t/m 7 jaar en voor 8 t/m 10 jaar.

Workshop Filmvechten

Voor stoere jongens en meiden die net zoals Bruce Lee en Jackie Chan willen stralen in een film vechtscène. De boeven uitschakelen met een indrukwekkende trap, over de grond rollen, achtervolgingen, het kan allemaal!
Tijdens deze workshop krijgen de kinderen tools aangereikt om een vechtscène, zoals deze in bekende films te zien zijn, na te bootsen.
Aan het einde van de workshop wordt de vechtscène, net als op een echte filmset, gefilmd en geproduceerd!

  • De tofste karatemoves leren?
  • Een rol in een film hebben…

Dat kan tijdens de workshop Filmvechten!

Zelfverdediging

Bedrijven en overheids-instellingen met een sociale dienstverlening, waarbij het personeel in contact komt met diverse mensen, kunnen wellicht in aanraking komen met een vorm van handgemeen of geweld. Voor deze doelgroep hebben wij de cursus Zelfverdediging op de werkvloer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor zelfverdediging speciaal gericht voor vrouwen.

Laagdrempelig & direct toepasbaar!

Offerte aanvragen