Jeugd lessen

Vandaag de dag is helaas in praktijk gebleken dat pest gedrag in meerdere mate is toegenomen. Jeugd Kenpo Karate bij Kamau Sports is een veelzijdige zelfverdedigingssport en helpt uw kind om zich weerbaarder op te stellen. Doordat u kind zich weerbaarder kan opstellen, zal het zelfvertrouwen van uw kind ook verbeteren. Onze lessen voor de jeugd is didactisch onderbouwd, energiek, zeer leerzaam en vooral ook plezierig. Ervaar het zelf en kom langs voor een vrijblijvend en gratis proefles.

Mini Karate 5-8 jaar

Mini Karate is een jeugdgroep speciaal voor kinderen vanaf5 jaar. In deze groep maken de jongens en meisjes op zeer laagdrempelige wijze kennis met de budo sport. De lesstof wordt spelenderwijs onderwezen, normen en waarden is eveneens een onderdeel van de les en uw kind bouwt een goede dosis zelfvertrouwen op.

Weerbaarheid oefeningen worden afgewisseld met diverse budo- en stoeispelletjes.

Mini Karate is elke zaterdagochtend van 10.00 - 10.55 uur
locatie: Wiekslag 3 in Capelle a/d IJssel.


Jeugd Karate 8-13 jaar

Jeugd Kenpo Karate is een les waarbij de jeugd diverse situaties van zelfverdediging leert om zichzelf weerbaar op te kunnen stellen. De leerstof, is anders dan bij volwassenen, aangepast naar hun norm. En elk niveau wordt aangeduid met een eigen bandkleur. Respect staat bij ons hoog in het vaandel en dit vormt ook het leidraad tijdens de lessen. Er wordt natuurlijk hard getraind, maar wij beseffen heel goed dat uw kind ook komt voor een pleziere ervaring en onderling sociale contact met anderen. Zo hebben wij bij onze club bijvoorbeeld de Vaantjes clubwedstrijd en de jaarlijkse Buitentraining in het Kralingse Bos.

Jeugd Kenpo Karate is elke zaterdagochtend van 10.00 - 10.55 uur &
elke woensdag van 18.30 - 19.25 uur
locatie: Wiekslag 3 in Capelle a/d IJssel.

Langskomen voor een lesje?

Ziet u de waarde ervan in om uw kind een aangename ervaring te hebben op gebied van onze zelfverdedigingssport? En gaat u voor het positief effect van de training ten goede van een sterk karakter? Dan bent u meer dan welkom om langs te komen voor een vrijblijvend proefles voor uw kind. Vraag de proefles aan of neem telefonisch contact met ons op!