ALLES VOOR JOUW VEILIGHEID

Personal training in zelfverdediging

Personal training is de meest effectieve manier van training wanneer het komt tot het leren van zelfverdediging. Elke trainingssessie wordt op jouw behoeftes en motorische vaardigheden afgestemd voor een maximaal resultaat. Je krijgt een 1-op-1 begeleiding van de hoofdinstructeur zelf met meer dan 20 ervaring in de budo sport.
De inhoud van een persoonlijke training is gericht op effectiviteit en de laagdrempeligheid om het zelfverweer a.d.h.v. simpel uitvoerende bewegingen aan te leren.
Wat jouw eigen doelstelling ook mag zijn, de personal training is voor elk niveau toegankelijk a.d.h.v. een stap voor stap leerproces, diverse drilloefeningen en veel persoonlijke aandacht.
Scroll naar beneden voor een aanvraag!


Sta je op het punt om bijvoorbeeld een grote reis te gaan maken naar het buitenland en daar in een vrijwel onbekende omgeving rond te trekken? Dan kan een persoonlijke training in zelfverdediging een goeie manier zijn om jezelf een flinke boost te geven voor wat meer persoonlijke zekerheid tijdens je trip. Leer de do's and don'ts, waar je op kan letten en hoe te handelen in een netelige situatie. Backpacking is een gave ervaring; je ziet nieuwe dingen en je leert een nieuwe cultuur kennen. Helaas is de buitenwereld niet altijd even aardig. Een zelfverdediging trainingssessie is een goeie tool voor meer zekerheid in je loopschoenen!

Uiteraard zijn deze vaardigheden ook zeer handig in onze eigen maatschappij. Woon je in de stad of niet? Extra opgedane kennis in de vechtsport is voor iedereen een must en bijna onmisbaar! Een persoonlijke training is goed voor het aanscherpen van techniek, krachtontwikkeling en je verbetert de algehele conditie d.m.v. boksen en kicks op de stootkussens van de docent.

De visie van Kamau Kenpo Rotterdam is om mensen te helpen ontwikkelen in het versterken van hun eigen persoonlijke mogelijkheden, zichzelf weerbaar te maken én voelen en daarnaast hun een goed gevoel van zelfvertrouwen te geven a.d.h.v. de zelfverdedigingssport. Spreken deze doelstellingen jou aan en wil jij ook graag kennis hebben van zelfverdedigingstechnieken? Vraag dan hieronder een personal training aan. Of bel nu direct naar: 0638621757.

Personal Training aanvraagformulier