ALLES VOOR JOUW VEILIGHEID

Personal training in zelfverdediging

Personal training is de meest effectieve manier van training wanneer het komt tot het leren van zelfverdediging. Elke trainingssessie wordt op jouw behoeftes en motorische vaardigheden afgestemd voor een maximaal resultaat. Je krijgt een 1-op-1 begeleiding van de hoofdinstructeur zelf met meer dan 20 ervaring in de budo sport.
De inhoud van een persoonlijke training is gericht op effectiviteit en de laagdrempeligheid om het zelfverweer a.d.h.v. simpel uitvoerende bewegingen aan te leren.
Wat jouw eigen doelstelling ook mag zijn, de personal training is voor elk niveau toegankelijk a.d.h.v. een stap voor stap leerproces, diverse drilloefeningen en veel persoonlijke aandacht.
Scroll naar beneden voor een aanvraag!

Wat houdt de PT in zelfverdediging in?

Kenpo / Krav Maga / Kickboksen / (Brazilian) Jiu-Jitsu voor de straat
Er zijn diverse vormen van vechtsport wat je kunt trainen. En vele gevallen leer je slechts 1 stijl bij een budoschool. Tijdens jouw personal training is dat niet het geval. Je traint de meest praktische kneepjes wat doeltreffend, effectief en zeer gemakkelijk aan te leren is. Ernst, hoofdtrainer van Kamau Kenpo Rotterdam, is gediplomeerd Leraar Martial Arts heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse vechtsport en combat trainingen. Hij is continu bezig met het ontwikkelen van zichzelf en jij plukt daar de vruchten van. Wanneer jij een 1-op-1 training aanvraagt, krijg jij een volwaardig en compleet pakket van effectief zelfverweertechnieken aangeboden; zowel vanuit de staande positie als op de grond.


Traininglocatie voor fitness en/of vechtsport

Outdoor in de buitenlucht; personal training in (sport- en bootcamp) parken.
Veel mensen geven aan dat ze sporten in de buitenlucht heerlijk vinden. Vandaag de dag zijn er ook steeds meer sportparken en bootcamp locaties waar je gemakkelijk terecht kan voor een personal training. De temperatuur in Nederland is tegenwoordig ook zeer aangenaam en dus kan er prima buiten getraind worden. De buitenverlichting zijn vaak op deze plekken ook goed en dus dat maakt het mogelijk om in de avond te trainen.

Personal training aan huis, kantoor of eigen garage.
Natuurlijk is het ook mogelijk om een personal training te krijgen op een locatie binnen je eigen comfort. Waar dat ook mag zijn, de trainer komt naar jou toe; Rotterdam, Capelle a.d. IJssel, Overschie, Schiedam, Den Haag, Delft etc. Binnen regio Rotterdam en Capelle a.d. IJssel betaal je geen extra reiskosten.

Street self defence kennis tijdens je (backpack) vakantie.

Sta je op het punt om bijvoorbeeld een grote reis te gaan maken naar het buitenland en daar in een vrijwel onbekende omgeving rond te trekken? Dan kan een persoonlijke training in zelfverdediging een goeie manier zijn om jezelf een flinke boost te geven voor wat meer persoonlijke zekerheid tijdens je trip. Leer de do's and don'ts, waar je op kan letten en hoe te handelen in een netelige situatie. Backpacking is een gave ervaring; je ziet nieuwe dingen en je leert een nieuwe cultuur kennen. Helaas is de buitenwereld niet altijd even aardig. Een zelfverdediging trainingssessie is een goeie tool voor meer zekerheid in je loopschoenen!

Uiteraard zijn deze vaardigheden ook zeer handig in onze eigen maatschappij. Woon je in de stad of niet? Extra opgedane kennis in de vechtsport is voor iedereen een must en bijna onmisbaar! Een persoonlijke training is goed voor het aanscherpen van techniek, krachtontwikkeling en je verbetert de algehele conditie d.m.v. boksen en kicks op de stootkussens van de docent.

De visie van Kamau Kenpo Rotterdam is om mensen te helpen ontwikkelen in het versterken van hun eigen persoonlijke mogelijkheden, zichzelf weerbaar te maken én voelen en daarnaast hun een goed gevoel van zelfvertrouwen te geven a.d.h.v. de zelfverdedigingssport. Spreken deze doelstellingen jou aan en wil jij ook graag kennis hebben van zelfverdedigingstechnieken? Vraag dan hieronder een personal training aan. Of bel nu direct naar:0638621757.

Wat kost het?

Een losse personal training in streetwise zelfverdediging en/of fitness kost €45 per persoon. €40 bij een aanschaf van een 5-rittenkaart (€200).
Studenten (op vertoon van een geldige studentenpas) en jongeren betalen €35 per persoon. €30 bij een aanschaf van een 5-rittenkaart (€150).

Deze tarieven zijn exclusief reiskosten voor een training op locatie buiten de regio Rotterdam en Capelle a.d.IJssel.


Personal Training contactformulier