MODERN, INNOVATIEF EN EFFECTIEF

Modern, innovatief en effectief

Kamau Kenpo Rotterdam is een school voor effectief zelfverdediging. Kenpo is een modern systeem van zelfverdedigingstechnieken, dat kan worden beoefend door iedereen; van jeugd tot volwassenen. Het systeem bevat een open-minded toenadering op de vechtsport, waardoor er altijd op moderne wijze getraind kan worden.

Maak hieronder een keuze en lees meer over onze lessen en workshop aanbod!

Laatste update betreft COVID-19 en de lessen van Kamau Kenpo Rotterdam.

Conform de maatregelen dat door de kabinet is opgelegd en de richtlijnen vanuit het RIVM is het toegestaan voor de jeugd, jongeren en volwassenen om in de buitenlucht met voldoende afstand te gaan sporten.

Voor de jeugd t/m 12 jaar geldt dat er contact tussen de kinderen WEL is toegestaan. Voor alle groepen (jong en oud) geldt dat personen die snotterig of ziek zijn, helaas niet mee kunnen doen. Na volledig herstel kun je weer komen sporten.
Volgens de richtlijnen van de overheid is het niet de bedoeling dat ouders zich “langs de lijn” verzamelen, dus we verzoeken alle ouders hierin mee te werken en de kinderen slechts te brengen en ophalen en zelf (helaas) niet te blijven kijken. Deze les is alleen toegankelijk voor de kinderen t/m 12 jaar!
Dag/tijdstip/locatie: Woensdag om 16.00 uur en zaterdagochtend om 10.00 uur op het schoolplein van het IJsselcollege aan het einde van de Pelikaanweg.

Op de woensdagmiddag is voor de jongeren van 13 t/m 18 jaar de kickboxles beschikbaar. Tieners die wel kenpo lessen volgen maar geen kickboxen, zijn eveneens welkom. Kenpo tieners krijgen tijdens hetzelfde uur Kenpo training.
Dag/tijdstip/locatie: Woensdag om 17.00 uur op het schoolplein van het IJsselcollege aan het einde van de Pelikaanweg.

Voor de tieners en volwassenen (13 jr en ouder) geldt dat er anderhalve meter afstand gehouden moet worden, ook tot elkaar. We zullen dus tijdelijk zonder contact trainen. Ook voor deze groep geldt dat iedereen die snotterig of ziek is, helaas niet mee kunnen doen. Kom pas trainen wanneer je helemaal herstelt bent!
Dag/tijdstip/locatie: Dinsdagavond om 20.00 uur en Zaterdagochtend om 11.00 uur op het schoolplein van het IJsselcollege aan het einde van de Pelikaanweg.

Vanuit Kamau Kenpo nemen wij het welzijn en de gezondheid van alle leden serieus en daarom geven wij gehoor aan door ons aan de maatregelen te houden. Aan u het verzoek om ook zelf aan deze maatregelen te houden.

Instructie video's van Kamau Kenpo zijn beschikbaar. Meld je hieronder aan om gratis toegang te krijgen tot onze video training pagina.

Aanmelden Online Video AccesKort nieuwsbericht:
Na de zomervakantie verhuizen wij betreft de woensdag en zaterdag naar een andere trainingslocatie.
De woensdagmiddag en zaterdagochtend lessen zullen dan plaatsvinden in de sportzaal WIEKSLAG 3.
+/- 550 meter van de Pelikaanweg vandaan. De Wiekslag bevindt zich aan de andere kant vh metrospoor.

Meer info zal op een later moment worden verstrekt over de email.
Locatie via google maps:

https://goo.gl/maps/7d91b5J41nsjRAc19


Ontdek onze trainingsmogelijkheden

Op zoek naar een stageplek?

Doe jij de BOL opleiding Sport en Beweging leider 3 of Sport en Beweging coordinator 4?
Stuur/bel en loop bij ons stage met een super leuke groep sporters!!

Stuur een e-mail of bel ons!