Workshops en Seminars

Nieuwe ervaring opdoen in de vorm van zelfverdediging, vechtsport en/of Dans? Vraag dan nu een workshop bij ons aan. Onze workshops is zeer toegankelijk en voor elk niveau inzetbaar.

Gezien onze expertise, kennis en ervaring verzorgt Kamau Kenpo diverse workshops in Zelfverdediging / Dans / Recreatief & Pro boksen / Martial arts 'specifiek' / Filmvechten. Vele bedrijven, buurt instanties, sportclubs en verenigingen hebben wij op deze manier kennis laten maken op het gebied van Dans en Martial Arts.

Probeer het zelf en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

American Kenpo; een innovatieve gevechtskunst voor jong en oud en zeer geschikt voor mannen én vrouwen. Maak kennis met dit eclectisch systeem en boek nu een seminar voor uw vechtsportsschool.
Of als Kenpo schoolhouder; krijg nieuwe inzichten voor het beoefenen van de sport en deel dit met uw leden.

Leer en ervaar zelf wat voor toegevoegde waarde Kenpo heeft voor u en uw groep deelnemers.

Modern, effectief en realistisch! SKC is de vrije expressie van zelfverdediging voor de straat, waarbij Kenpo / Panantukan / JiuJitsu en Kickboksen samen worden gebracht tot 1 samenhangend geheel. Het is de ideale vorm in het beoefenen van een zelfverdedigingssysteem en toegankelijk voor elk niveau. Beginner of gevorderd, het maakt niet uit. Iedereen kan SKC trainen en zich meer weerbaar voelen.

Boek nu en ervaar het zelf.

Leer Recreatief Boksen samen met collega's en/of vriendenclub! Deze workshop is zeer leerzaam, laagdrempelig en goed voor Teambuilding. U krijgt les van een ervaren docent met ruim 15 jaar wedstrijd ervaring en coaching. De lesinhoud is fun goed voor uw fysieke en mentale conditie.

Geen ervaring vooraf vereist en de workshop is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Workshop:
Dance Like a Star!

Dansen in een videoclip, wie wil dat nou niet? Dat kan met deze workshop!
Tijdens deze workshop leren de kids een choreografie op een nummer van hun favoriete artiest, net zoals deze te zien is in de videoclip bekend van MTV en Youtube.
Aan het einde van de workshop wordt de choreografie gefilmd en wordt er een videoclip samengesteld.

  • De nieuwste moves leren
  • Net zo leren dansen als de dansers in So you think you can dance?
  • Shinen in een videoclip

Dat is de workshop Dance like a Star!

Offerte aanvragen