Training materiaal

Training materiaal

Rotterdam 11 Event 2024

Rdam11
€40,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Rotterdam 11 - Kenpo at the Docks!

Na een geweldige 10e editie van de Rotterdam Kenpo seminars zetten wij ook dit jaar de noot vrolijk verder.

JIJ bent uitgenodigd om met ons mee te doen op 25 mei 2024!

Als je houdt van een vechtsporttraining met een hoog innovatiegehalte, die voor iedereen openstaat en waar je kunt genieten van het gezelschap van geweldige mensen..., kom en doe mee in Rotterdam!

Vul de naam, leeftijd, geboortedatum én e-mail in van de persoon dat deelneemt aan Rotterdam 11 !
Jouw ticket wordt digitaal verzonden naar de door jou ingevulde email adres. De ticket dien je te tonen bij aankomst (via je telefoon of a.d.h.v. een uitgedraaide print).

Deelnamekosten
Na 1 mei t/m 23 mei:
€40 p.p. vanaf 18 jaar
€30; 13 t/m 17 jaar p.p.
Na 23 mei:
€50 p.p.
€40; 13 t/m 17 jaar p.p.
Diner ticket (exclusief drank): €40 p.p


Door het invullen en het verzenden van uw inschrijving gaat u hierbij automatisch akkoord met de volgende voorwaarden: 1. de training geschied geheel op eigen risico, 2. de organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel blessure of andere vorm van schade opgelopen tijdens deze seminar, 3, u gaat akkoord met het feit dat wanneer u voorkomt in de foto en videomateriaal dat tijdens de seminar wordt opgenomen mag worden vrijgegeven op het internet en social media kanalen, 4. de organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige vermissing of diefstal van uw toebehoren, 5. U heeft de door u ingevulde gegevens naar waarheid ingevuld.

Bewaar dit product voor later