KENPO MMA

gemixte kenpo training

kenpo mma

 worstelen/kickboksen/kenpo.

Kenpo MMA is een vechtsport stijl dat de aspecten uit het Kickboksen, JiuJitsu en Boksen haalt, en dit vormt tot een aanvulling op ons bestaande Kenpo-curriculum. Onze lessen biedt de leden een goed all-round Mixed Martial Art (gemengde vechtkunst) aan dat geschikt is voor de straat en ook als sport beoefening.

Train mee en leer nu zelf de UFC aspecten i.c.m. Kenpo gevechtstechnieken en ervaar zelf wat de sport voor jou kan betekenen!

 

Wat is Kenpo?
Kenpo is een een modern gerichte vechtsport, waarbij altijd getracht wordt de meest efficiënte manier te vinden om met een geweld situatie om te gaan. De tegenaanvallen van Kenpo volgen elkaar op, ze zijn razendsnel en richten zich het meest op kwetsbare delen van het lichaam. Het is een brute krijgskunst dat elk deel van het lichaam als wapen gebruikt; je vuisten, handpalm, ellenbogen, onderarmen, knieën, schenen, vingers of zelfs je eigen hoofd.

Wat is MMA?
MMA oftwel Mixed Martial Arts (Engels voor: gemengde gevechtskunsten), is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten (en vechtsporten) zoals worstelen (grappling), Judo, Karate, Kenpo/Kempo, Kickboksen/Muay Thai, Boksen en JiuJitsu. Zowel Kenpo (of ook: Kempo) heeft zijn naam gemaakt in de MMA sport als een van de toonaangevende vechtsportstijlen dankzij grote namen zoals Frank Mir en UFC hall of fame vechter; Chuck Lidell.

Lestijden:
Woensdag van 19.30 – 20.30 uur, locatie: Wiekslag 3 in Capelle a/d IJssel.
Iedereen vanaf 13 jaar kan bij ons vrijblijvend een proefles volgen of gewoon een keer komen kijken.

MMA

veelzijdig techniek

Ervaar het zelf en doe mee.

Kenpomma